Producții media

Dăm viață proiectelor la care lucrăm prin modul în care reușim să transpunem ideile și poveștile în imagini. Avem o echipă completă atât tehnic cât și artistic: producător, regizor, scenariști, tehnicieni audio-video, editori și designeri, operatori, oameni frumoși cu o vastă experiență în domeniu.

Filmare

Pentru filmare folosim 2 camere mirrorless Panasonic, din care cea principală este GH5 lansată în martie 2017. Ambele oferă o calitate deosebită a imaginii și pot filma și 4k. Camera principală are stabilizare internă, poate filma slow motion până la 180 fps și surprinde imagini cu adevărat deosebite.

Dispunem și de toate accesoriile necesare unei filmări de calitate: lumini, microfoane, gimbal, slider, trepiede și multe altele.

La editare folosim cele mai noi aplicații din suita Adobe și încercăm să integrăm elemente grafice precum și efecte vizuale sau audio, astfel încât materialele realizate de noi să se alinieze celor mai noi tendințe în domeniu.

Editare

Editarea presupune destul de multe variabile, motiv pentru care și plaja costurilor este destul de largă. Pentru fiecare proiect încercăm să găsim soluțiile optime cu ajutorul cărora să obținem cât mai mult din bugetul respectiv.

Animații

Putem realiza și animații 2D (inclusiv whiteboard) de o complexitate medie. În acest moment pentru realizarea animațiilor există o gamă largă de soluții, resurse, aplicații și template-uri care ne oferă posibilitatea găsirii unei soluții pentru aproape orice nivel de buget.

Voice over

Conform cu specificul fiecărui proiect putem oferi soluții pentru o gamă largă de limbi și tonalități ale vocii. În funcție de buget putem oferi servicii simple sau mai complexe și cu diverse opțiuni de calitate.

Filmare aeriană

Putem integra în proiectele noastre și filmări aeriene realizate cu drona la calitate HD și 4k, în condiții avantajoase și cu echipamente standard pentru domeniu.

Bugetul

Pentru fiecare proiect încercăm să obținem cel mai bun raport calitate/preț, deoarece un material video de calitate se poate realiza în multe moduri, iar acest lucru ne dă ocazia să găsim soluții pentru aproape orice nivel de buget. Planificarea, identificarea oportunităților și provocărilor, precum și o bună comunicare sunt elemente esențiale, care pot aduce beneficii importante atât calitativ cât și din punctul de vedere al costurilor.

Producțiile noastre

Realizăm mai multe tipuri de producții: film artistic, campanii publicitare, filme corporate, documentare și scurtmetraje și acoperim toate serviciile implicate în acest proces: concept, scenariu, producție, postproducție.

Videograficul

Videograficul, denumit şi infografic animat sau explainer video, este o animaţie 2D, 2,5D sau 3D, care te ajută să îi explici utilizatorului în mod dinamic cum funcţionează un produs, un proces, cifre ale unei afaceri. Poate fi partea unei strategii prin care să atragi public nou în aria ta de interes sau să îţi păstrezi publicul tău informat.

Producție

Post-producție

Concept creativ

Scenariu

Storyboard

Producem randări arhitecturale realiste şi animaţii 3D pentru machete de produse, proiecte industriale şi proiecte rezidenţiale.

Parteneri

Randarea

Randarea este procesul prin care o meşă tridimensională este transpusă în imagine sau video prin intermediul algoritmilor de vizualizare 3D; proiectele prind contur înainte chiar de a fi realizate fizic.

TEXT

By the book

Avem curajul să fim originali într-o lume plină de „copy paste”. Noi venim cu ideea, apoi punem totul pe hârtie ,,by the book”. Mai departe începem să producem minuni, materializate într-un final fericit prin emisiuni de calibru. La fel de bine, putem produce un program constructiv la comandă, finanţat de un sponsor. Cât despre bugetul necesar sau plata finală, ne înţelegem! Important este să realizăm producţii pe care oamenii le aşteaptă cu nerăbdare.

TEXT

Secolul vitezei

Este clar că în „secolul vitezei”, ca să ai parte de o imagine bună ai nevoie de echipamente performante. Prin urmare, ne-am adaptat progresului şi am investit experienţa noastră, dar şi economiile într-o aparatură profesională pe care nu ne sfiim să o folosim constructiv ori de câte ori este cazul.

TEXT

Segmentul de business

O producţie video profesionistă poate schimba constructiv fapte, afaceri, companii şi comunităţi întregi de oameni. Este unul dintre principiile după care ne ghidăm. Cu siguranţă segmentul de business are „savoarea” lui, însă prea puţini sunt cei care pot să o „înţeleagă”.

Meșa tridimensională

Lucrăm pe întregul palier de design 3D: proiecte imobiliare, automotive, comerciale, industriale şi identităţi vizuale. Iţi va fi mult mai uşor să le prezinţi clienţilor tăi proiectul şi în acelaşi timp vei avea o manieră vizuală corectă şi coerentă, în care schiţele prind viaţă.