Strategia publicitară

Noi vă ajutăm să realizați strategii pentru campanii de publicitate. După ce realizați strategia, vă ajutăm să o și implementați pentru atingerea obiectivelor propuse.

Închirierea bazei de date

O bază de date de calitate este foarte importantă în promovarea businessului dumneavoastră și implicit a produselor sau serviciilor pe care le oferiți.

Baza de date cu e-mailuri sau cu numere de telefon mobil trebuie să acopere toată piața geografică servită de compania dumneavoastră, indiferent dacă indivizii/companiile vă sunt clienți acum sau nu. Trebuie să fiți pregătiți să atacați oricând toate segmentele de piață.

Campanii online

SEO

Ne concentrăm eforturile pe maximizarea site-ului din punct de vedere SEO (Search Engine Optimization) în concordanță cu manualul de bune practici ale verticalei dumneavoastră de business, precum și cu un set de principii de uzabilitate general valabile.

Activism online

Creșterea nevoii consumatorului de a reveni la lucrurile simple, la mesajele capabile să reprezinte argumente puternice fără a suprasolicita atenția ne-a determinat să găsim alte modalități de comunicare cu targetul nostru.

PR

Având în vedere că este din ce în ce mai greu ca reclamele să atragă atenția potențialilor consumatori, că de foarte multe ori costurile publicitare sunt destul de mari și dorim să fim cât mai credibili, folosim PR-ul ca alternativă la advertising.

Newsletter

Email marketing-ul este un canal foarte eficient în comunicare, trimițând astfel ceea ce ne dorim să transmitem direct în inbox-ul destinatarului prin newsletter.

Colectarea bazei de date

Se poate colecta baza de date conform cerințelor dumneavoastră, asftel încât să vă furnizăm o listă de companii sau persoane care fac parte din targetul dumneavoastră.

Strategii de optimizare

Este foarte important să știm să evaluăm rezultatele campaniei de comunicare, pentru că în acest fel putem învăța foarte multe lucruri care ne vor fi utile în campaniile viitoare.

Fotografiile de produs

Fotografiile produselor din site-ul dumneavoastră sunt foarte importante în luarea deciziei de cumpărare. Astfel, între două site-uri care oferă aceleași produse, clientului îi va capta atenția cel cu pozele mai promițătoare. Fotografiile de produs contribuie de asemenea la designul întregului site.

Logo

Branding

Blog

Web design

Copywrite

Brieful de creație constituie punctul de plecare în dezvoltarea comunicării. Este esențial ca acest brief să fie clar și explicit, să fie agreat cu toți factorii de decizie implicați, iar apoi să fie discutat pe larg împreună cu agenția astfel încât acesta să înțeleagă exact ce i se cere pentru a se realiza corect activitatea de copywriting.

Parteneri

Împreună mai buni

Experții noștri în copywriting vă vor ajuta să găsiți cele mai bune strategii, cele mai bune concepte și să scrieți textele în concordanță cu cerințele impuse și cu obiectivele pe care dumneavoastră le aveți.

TEXT

Advertoriale

Noi vă putem ajuta să găsiți partenerii pentru a posta advertoriale în schimbul unui comision din fiecare vânzare generată de acestea. Trebuie doar să ne transmiteți mai multe detalii despre produsele sau serviciile dumneavoastră și despre companiile sau persoanele cărora vă adresați și noi vă ajutăm să identificați partenerii.

TEXT

Text ads

Afiliații vor realiza campanii pe bază de comision, doar în momentul în care se constată că produsele sau serviciile sunt foarte vandabile online, dar și dacă pot monitoriza foarte bine fluxul de vânzare, astfel încât campania să fie profitabilă pentru toate părțile implicate.

TEXT

PPC

Google Pay Per Click în regim de afiliere presupune desfășurarea unor campanii de pay per click de către specialiști în online marketing, în schimbul unui comision din totalul vânzărilor obținute.

Organizări evenimente

Un eveniment este un generator de leaduri, fiind totodată și un pretext pe care o companie trebuie să-l folosească pentru a ajunge mai ușor la potențiali clienți, dar și pentru a-și consolida relațiile cu clienții existenți. De asemenea, un eveniment poate fi realizat și având ca obiectiv vânzarea de produse.