Creație publicitară

O strategie de creație publicitară presupune un rezumat a ceea ce trebuie să transmită mesajul, către cine și cu ce ton. Pe baza strategiei de creație publicitară, copywriterii și artdirectorii se vor ghida în realizarea campaniilor sau a materialelor publicitare.

În ce constă strategia de creație publicitară?

Strategia de creație publicitară reprezintă un document care detaliază conținutul și elementele de desfășurare a campaniei de publicitate. Mesajele publicitare vor fi construite astfel în jurul a trei elemente principale: beneficiul (promisiunea) obținut de cumpărător, dovezile pe care se sprijină mesajul (reasons why) și tonul comunicării.

Dacă strategia de creație publicitară este bine făcută și execuția inspirată, atunci consumatorul va reacționa, aducându-vă astfel valoare adăugată.

Prin intermediul echipei de specialiști, oferim tuturor clienților noștri suport pentru design grafic și pentru orice proiect de creație publicitară.

Audit site și campanii online

Design-ul atrage, intrigă, stimulează, comunică, determină acțiuni. Acestea sunt și principalele atribute ale web design-ului pe care le respectăm în conceptul fiecărui site pe care îl dezvoltăm.

Web design

Site-urile dezvoltate sunt realizate prin mix-ul viziunii clientului asupra modului în care ar vrea să fie reprezentant în mediul online cu sugestiile noastre atât în ceea ce privește elementele vizuale de design, cât și cele funcționale.

Broșuri și materiale suport pentru vânzări

Realizăm broșuri, cataloage, flyere și diverse materiale promoționale în diverse formate, funcție de solicitările clienților. De asemenea, realizăm broșuri legate cu spiră, capsate sau broșate și diferite finisări.

Prezentări interactive

Având o vastă experiență în branding (logo design, identitate vizuală), packaging, în elaborarea, dezvoltarea și implementarea conceptelor creative, echipa noastră vă poate oferi cele mai bune servicii.

Logo design

Oferta agenției noastre respectă principiile de realizare ale unui logotip, care va comunica valorile organizației, produsul sau serviciile oferite, printr-o creație grafică de impact și ușor de amintit.

Identitate corporativă

Noi te ajutăm să-ți construiești mesajul codificat în culori, grafică și imagini, astfel încât să transmiți adecvat, propriile valori corporative, de servicii sau produs.

Creație grafică publicitară

Participăm activ în mediul online, licitând pentru lucrari de creație grafică publicitară, pentru realizare logo design, corporate ID, tipărituri etc.

Branding

Google AdWords

Facebook AdRoll

SEO

AdSense

Indiferent că este vorba de un site de prezentare, un magazin online, un blog personal, un site de știri sau orice alt tip de site, design-ul este interfață cu utilizatorul, iar o interfață „neprietenoasă” nu va contribui la atragerea de utilizatori noi, de clienți noi care să ducă la îndeplinirea scopurilor comerciale ale site-ului.

Parteneri

Marketing online

Prin intermediul acestui canal modern și de viitor, compania, produsul sau serviciile tale pot dobândi notorietate și reputație online de pe o zi pe alta, dacă sunt folosite strategii de marketing online adecvate. În această direcție putem ajuta cu succes, prin acțiuni orientate strict către obiective stabilite în prealabil.

TEXT

Servicii SEO

Prin servicii SEO, se realizează acțiuni de optimizare site aplicând un proces tehnico-strategic de îmbunătățire a acestuia, pentru a-i crește valoarea online și implicit poziționarea organică pe Google.

TEXT

Link building

Este un proces de dezvoltare a legăturilor externe către website, proces important pentru rezultate remarcabile de trafic, poziționare, popularitate și vizibilitate.

TEXT

SMM

Dacă reușești să captezi atenția comunității virtuale și campania ta să se transforme într-un „proces viral”, impactul în percepția de marcă online va fi imens, transformând aceasta în beneficii notabile aduse companiei care o realizează.

Misiunea noastră

Pentru noi, a face publicitate și marketing online înseamnă pasiune, profesionalism, transparență, muncă în echipă, loialitate pentru interesele clienților noștri, fair play și performanțe clădite prin eforturi susținute.