Coaching online

Echipa noastră este formată din specialiști în coaching, marea majoritate fiind specializați și în tehnici de NLP, analiză tranzacțională sau Public Speaking. Aceștia susțin sesiuni și programe de coaching în întreaga lume, ducând mai departe misiunea noastră de a contribui la construirea unei societăți editorialistice extraordinare.

Descoperă-te

Suntem printre puținele entități online din România, care te învață cum să rezolvi orice problemă de îndată.

Nu contează că esti om de afaceri, profesor, medic sau ospătar. Ești aici pentru că vrei mai mult de la viață și de la tine.

De ce ne-ai alege?

Pentru...

a deveni omul care îți dorești să fii și a realiza orice îți propui cu ușurință: în viața personală, în viața profesională și în societate.

Pentru...

a intra și tu în familia coacherilor online, o comunitate de oameni orientați spre dezvoltare continuă și excelentă, la fel ca tine.

Pentru...

calificare profesională: te specializezi într-o meserie modernă și foarte bine plătită, pe care o poți practica de oriunde, fără să fie necesare alte studii.

Pentru...

a deveni și tu la rândul tău coacher online și formator de conduită morală pentru alți coacheri pe care îi vei mentora.

Campanii de voluntariat

Redactorii noștri fac voluntariat scriind articole și realizând spoturi video informative de interes pentru o comunitate de peste 200.000 persoane.

Proiecte

Absolut toți solicitanții beneficiază de o multitudine de oportunități de promovare prin emisiuni TV, articole și postări scrise sau video, workshopuri, seminarii și webinarii, sub egida brandului nostru consacrat.

Sesiuni speciale

Aceste sesiuni sunt special create de specialiștii noștri pentru a te susține în toată călătoria ta personală și profesională, pentru a crește continuu. Astfel, vei primi răspunsuri calificate la întrebările care te frământă.

Înțelegi

Primești răspunsuri

Aprofundezi

Identifici

Comunici

Aceste sesiuni sunt compuse din 4-8 mini-sesiuni de coaching (10 minute), care se desfășoară sub atenta noastră observare, în care coach-ul primește feed-back și feed-forward pe competențe atât de la noi, cât și de la colegi.

Parteneri

Cum te poate ajuta un coach?

Din capul locului este bine de menționat că sunt diferite școli de coaching, iar fiecare școală are propria definiție a coachingului, propriile instrumente de lucru și propriile așteptări.

TEXT

Apelezi la un coach când nu știi exact ce vrei

Poate că nu te regăsești în această fază, însă sunt destui oameni care stau ani de zile în această paradigmă. Aici un coach devine valoros pentru că te poate sprijini să afli exact ce vrei. Te poate ajuta să afli ce-ți dorești cu adevărat, ce este important pentru tine, ce efecte vrei să generezi în viața ta, în ce etapă a vieții tale te afli. În această etapă dobândești claritate asupra a ceea ce vrei și asupra a ceea ce ai nevoie cu adevărat.

TEXT

Apelezi la coaching când știi ce vrei, dar nu ești sigur de calea pe care trebuie să o urmezi

Ca să ajungi în această etapă de coaching nu este neapărat nevoie să treci prin prima. Poți să știi exact ce vrei, dar să fii confuz asupra căilor pe care trebuie să le alegi. Atenție, nu este neapărat cazul în care nu știi cum să urmezi o cale, ci mai degrabă ce cale să urmezi, fie că vorbim de business coaching, fie de life coaching.

TEXT

Știi calea pe care vrei să o urmezi, iar un coach te sprijină să-ți faci un plan

O dată ce cunoști destinația și ți-e clară și calea, este momentul trecerii la acțiune. Un coach bun te ajută să-ți definești planul, să-ți definești pașii de acțiune, să estimezi riscurile, să estimezi timpii de implementare sau eventualele obstacole. Important este ca în acest plan să fii conștient asupra rolului pe care trebuie să ți-l asumi, asupra responsabilităților tale și asupra resurselor interne și externe de care dispui sau pe care le poți accesa.

Vrei să beneficiezi de coaching?

Dacă-ți dorești în viitor să beneficiezi de servicii de coaching lasă-ți datele și în măsura în care avem o ofertă specială o să fii primul/prima care află.