Producție DTP

Desktop publishing (abreviat DTP) sunt operațiunile prin care se crează, adaptează și optimizează documente și machete destinate în principal tipăririi pe diverse tipuri de suporturi.

Personalul nostru

Graficienii noștri utilizează diverse aptitudini, tehnici și aplicații software specifice, pentru crearea de materiale (machete) ce vor avea o înaltă calitate în momentul tipăririi.

Creațiile noastre

Creațiile noastre grafice DTP sunt destinate în principal tipăririi, dar documentele pot fi utilizate și în alte scopuri, precum pe site-ul web, pe e-mail etc.

Aplicațiile noastre

Principalele aplicații practice ale machetelor noastre rezultate în urma DTP sunt: bannere/panouri publicitare de orice dimensiuni; broșuri, mape de prezentare și orice alt suport de branding; flyere, pliante și alte materiale de promovare; personalizare automobile, rafturi comerciale, standuri etc.; reviste, cărți și orice tip de publicație tipărită.

Asigurarea calității

Cu scopul reducerii numărului ședințelor de editare și a costurilor de producție, se face o verificare a calității materialelor create încă din faza de creație, etapele procesului de asigurare a calității incluzând: depistarea și corectarea fonturilor corupte și verificarea și corectarea suprapunerii layerelor.

Machete

Serviciile de realizare machete pentru tipar includ: pregătirea graficii în format vectorial, un format digital special pentru tipărirea la cea mai bună calitate, poziționarea elementelor, concepția design-ului general, introducerea și formatarea textelor, prelucrarea și adaptarea fotografiilor.

Pachete de identitate vizuală

Dacă veți opta pentru realizarea unui pachet de materiale de promovare, vă putem crea toate materialele de care aveți nevoie la un târg sau expoziție, pentru a le distribui în showroom-uri sau door to door. De la cărți de vizită, flyere și broșuri, până la cataloage și mape de prezentare, toate aceste elemente de promovare sunt profesionist realizate.

Afișe

Prețurile afișelor variază în funcție de formatul afișelor, hârtie, gradul de acoperire și rezoluția de print digital. Prețurile afișelor format mare încep de la 2,9 Euro + TVA / mp. Practic prețul pentru un afiș A3 printat digital începe de la 0,3 Euro + TVA. Prețul pentru un afiș printat offset începe de la 0,05 Euro + TVA.

Pliante

Pliantele tipărite offset permit folosirea de culori speciale Pantone. De asemenea, pentru pliantele tipărite offset avem posibilitatea folosirii unei palete mai largi de hârtii, inclusiv hârtii speciale sau colorate în masă.

Machetare reviste

Revistele se recomandă a fi executate pe hârtie de 90-150 g/mp, pentru tirajele mai mici de 10.000 de reviste. Tirajele mai mari de 10.000 de reviste se tipăresc pe hârtie specifică pentru mașinile de tipar rotative. Hârtia folosită pentru tipărirea coperților revistelor precum și pentru tipărirea interiorului revistelor va avea același gramaj (55-90/mp).