Cariere

Când clienții noștri decid să apeleze la serviciile noastre, aceștia vor formula o serie de întrebări relevante, cu privire la specialitatea serviciilor, în matere de autenticitate. Acest lucru sugerează că dvs. în calitate de viitor autor, trebuie să aveți calificări profesionale înalte.

Redactorii noștri trebuie să fie de cel mai înalt calibru, aceștia trecând prin numeroase teste înainte de semnarea protocolului de colaborare.

Noi verificăm acreditările și referințele acestora în timpul procesului de selecție. După ce au fost supuși testelor preliminare, redactorii care au promovat cu scoruri excelente se alătură listelor noastre.
Redactorii noștri sunt cea mai mare comoară a noastră. Îi selectăm cu atenție, pentru a oferi documente de cea mai înaltă calitate. Dacă un client tastează: „redactare lucrări de licență”, acesta știe că acel „cineva”, care va redacta lucrarea va avea o experiență vastă în mediul academic. Fiecare dintre redactorii noștri trebuie să aibă cunoștințe multidisciplinare.
Pe site-ul nostru există patru categorii de redactori:

Redactorul novice

Acesta este redactorul ce se află la începutul colaborării cu noi.

Redactorul standard

Acesta este cel mai bun redactor disponibil, specializat în domeniul de competență solicitat.

Redactorul avansat

Acesta este unul dintre cei mai buni 30 de redactori, conform feedback-ului clienților.

Redactorul nativ

Acesta va oferi cea mai bună calitate. Clientul este dispus să plătească cu 30% în plus, dacă dorește ca draftul să fie realizat de un redactor nativ.

Monitorizăm în mod regulat performanțele și selectăm cele mai bune din această categorie.

Cel mai important aspect de luat în calcul îl constituie calificările redactorului. Acesta este motivul pentru care noi luăm procesul de angajare atât de în serios.

Exprimare

Veți trece mai multe teste pentru a garanta cunoștințele bune și capacitatea generală de a vă exprima într-o manieră logică și concisă.

Formate de citare

Veți trece o serie de teste pentru a dovedi cunoștințele dvs. în ceeea ce privește cele mai uzuale formate de citare.

Operativitate

Veți redacta un studiu de caz sau un alt tip de articol academic într-un interval de timp limitat pentru a dovedi atât capacitatea editorialistică, cât și abilitățile vitale pentru finalizarea rapidă a sarcinii, fără a diminua calitatea.

Domenii de competență

Veți pregăti un studiu de caz cu privire la o temă la alegere din domeniul dvs. de competență.

Plagiat

În unele țări, persoanele care sunt detectate a fi plagiat un document vor fi penalizate să plătească o sumă imensă pentru despăgubiri. Din acest punct de vedere, nu tolerăm plagiatul sub nicio formă.

Revizuiri gratuite

Veți revizui documentul livrat către client, până când acesta se declară pe deplin mulțumit. La a doua solicitare de revizuire, puteți solicita ca documentul livrat de dvs., să fie revizuit de un alt redactor.

Autenticitate

Trebuie să știți să folosiți diverse reguli și principii, pentru ca tehnica dvs. să pară autentică.

Proba finală

Vi se va oferi sarcina de onora o comandă reală primită de noi în trecut. Această sarcină este limitată de timp, pentru a ne asigura că puteți redacta rapid și eficient.

Confidențialitate

Confidențialitatea dvs. este una dintre principalele noastre priorități. Acesta este motivul pentru care avem o politică strictă de confidențialitate și stocăm datele dvs. personale în conformitate cu GDPR.

Condiții minimale

Bifați, dacă întruniți condițiile noastre
Studii superioare finalizate
Abilități de documentare și de identificare a surselor de informare
Prelucrarea documentelor din punctul de vedere al formei și al conținutului
Reprezintă un avantaj experiența editorialistică

Dacă sunteți interesat(ă) de o colaborare, vă rugăm să detaliați experiența dvs. redacțională și să transmiteți CV-ul dvs., împreună cu o scrisoare de intenție și un eseu neplagiat din portofoliul dvs. la adresa: recrutari@licentelacerere.com.