Toate lucrările sunt pregătite de redactori calificați potrivit cerințelor dvs. și, prin urmare, exclud orice problemă de plagiat.

Ne mândrim cu o gamă diversificată de redactori pe multiple domenii de competență, atribuindu-vă redactorul corespunzător comenzii dvs., potrivit cerințelor formulate.

Redactorii noștri pregătesc conținutul documentelor de la zero, fără a apela la nicio arhivă sau bancă de documente. Aceasta înseamnă că nu refolosim documentele aferente comenzilor anterioare. În plus, înainte de a vă trimite draftul dvs., verificăm dacă acesta comportă plagiat, pentru a ne asigura că respectăm normele privind onestitatea intelectuală.

De ce noi?
Ne focusăm pe rezultate

Ne place ceea ce facem și ne mândrim cu rezultatele obținute până acum, dar acest lucru nu ar fi fost posibil fără experiența redactorilor noștri.

Protocoale
Dezvoltăm continuu protocoale de colaborare cu redactori dintr-o gamă largă de țări, din diverse medii educaționale și cu o experiență considerabilă în industria editorialistică, fiind remarcabil nivelul lor ridicat de competență lingvistică și abilitățile lor de scriere academică.
Experiență
Redactorii noștri provin dintr-o varietate de medii profesionale. Unii dintre ei sunt jurnaliști și bloggeri, iar alții au cel puțin o diplomă în domeniile lor de competență. Din aceste considerente, redactorii noștri sunt capabili să abordeze practic orice subiect.
Verificările noastre
Înțelegem că aveți așteptări ca redactorii noștri să facă față impecabil cerințelor dvs., indiferent de cât de dificil ar putea fi, motiv pentru care luăm foarte în serios procesul de angajare, pentru a putea performa.

Primul pas

Verificăm redactorii disponibili

După ce ați plasat comanda, verificăm toți redactorii disponibili ale căror abilități corespund cerințelor dvs. și vă atribuim redactorul potrivit.

Al doilea pas

Livrăm documentul achitat

Livrăm documentul conform exigențelor dvs. Puteți solicita, ulterior, o revizuire dacă credeți că documentul dvs. poate fi mai bun.

REVIZUIRI

Lucrarea dvs. va fi revizuită fie de către redactorul desemnat pentru dvs., fie de către un alt redactor.

Puteți utiliza această opțiune ori de câte ori considerați necesară (cu condiția ca solicitările dvs. să nu se schimbe cu fiecare analiză). Aceasta este gratuită, deoarece dorim să fiți pe deplin satisfăcuți de serviciul furnizat.

Dacă sunteți interesat(ă) de o colaborare, vă rugăm să detaliați experiența dvs. redacțională și să transmiteți CV-ul dvs., împreună cu o scrisoare de intenție și un eseu neplagiat din portofoliul dvs.